Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Drunknar i regnet

Hej hallå familjen Wejrot/ Honkala (snart enbart wejrot) har vart på konfirmation och kom precis innanför dörren här hemma. Ikväll vankas middag i goda vänners lag och jag hörde faktiskt att dom körde upp på uppfarten nu så jag ska skynda. Ja Jag tvingade mannen att vara med på bild och han blir alltid lika obekväm och hatar det men han hade inget val nu när han var nyklippt och allt.

IMG_7083

IMG_7086

IMG_7087

IMG_7091

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 8