Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Egentid med min kille

image

Idag passade jag på att få lite egentid med Wince när Bianca ändå kunde vara med mormor! Vi åkte ner till badhuset här och det var ju inte direkt proppfullt! Förutom nån simmande pensionär var vi typ ensamma och det var riktigt gött att slippa trängas med 400 skrikande ungar eller försöka dyka ifrån flytande plåster och andra  äckligheter :) efter två timmar var vi rätt möra och nu ligger vi här i sängen och kollar Mascha och björnen

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − fyra =