Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

En lördag när den är som bäst.

Vi avslutade vår Fjällbacka vistelse med en skaldjursmiddag lite gott iskallt vitt vin och en tänd brasa. Hur mysigt som helst. Nu är vi hemma i huset och ligger på madrasser på golvet och kollar film. Söndagsmys på hög nivå. Imorgon har vi frukost dejt med Jenny och Adrian och på tisdag spelar vi in vårt 2:a podavsnitt =)

IMG_7953

IMG_7954

IMG_7955

IMG_7958

Jag är så tacksam för allt vackert och fint i mitt liv.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 45