Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

En unge i ena näven en sko i andra och bilnyckeln i mungipan!

IMG_7665

Hej på er! Mest jobb på schemat tycker jag. Man sladdar in till dagis med en sko i ena näven en unge under armen och bilnyckeln i mungipan. Lämnar av en ledsen kille och försöker handskas med dom jobbiga känslorna i bilen påväg till jobbet. Sjunger högt till någon gammal pink låt på radion och får ur sig lite känslor. Två tårar rinner ner från kinden, torkar snabbt bort dom och kliver in på jobbet med ett leende på läpparna. Jobbar på som sjutton och tar rast en halv timme innan det är dags att gå hem. Springer till bilen och inser att jobbtelefonen är i fickan, får snabbt springa tillbaka. Hopp in i bilen racea till Kannis komma hem till en glad unge och krama ihjäl honom. Fixa lite mat. Dagens flådiga middag blev McDonalds framför tv:n sen leka lite, läsa bok, mata med gröt lägga och ge välling. PUST klockan 20.30 är man klar med det och då är man så slut så man slocknar på två röda.

Så ser det typ ut här. Hur har ni det? hello vardagspussel.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”En unge i ena näven en sko i andra och bilnyckeln i mungipan!

  1. Tur att det finns snabbmat ibland! Jag var så hungrig när jag kom hem att jag knappt kunde prata, så raka vägen till ica för att köpa grillad kyckling. Sen var jag nöjd och kände mig dessutom levande igen :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 6 =