Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Energy!!!!

image

GOSH!!! Atmaattacker hela natten lång så jag är bra seg idag! Men vad är inte bättre än kompis häng i solen!? Pälsade på oss och mötte upp Tilda och kidsen på positiv parken

image

image

Alltså SOLEN!!!

image

Efter ett tag var barnen rödmosiga och Goa och det var dax för lite käk på Frölunda torg innan vi åkte hem till oss och tog en kaffe och byggde lite tågbana:) nu väntar jag på att mannen ska komma hem så vi kan åka och handla lite fredagsmys!!

image

Hörs senare puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex + = 8