Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Episode 13.

Podcast-2

 

Idag pratar vi mycket barn, trotsiga, underbara, älskade ungar. Sen hinner vi med lite föräldrahets, gravid åkommor och mammapeng. Negerbollar, pepparkaksgubbar och killar som Lucia. Ja det är mycket nu. Lyssnar gör ni här

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Episode 13.

  1. Ville bara tala om att du är grym Linda. Du känns så äkta och jordnära. Underbart att höra hur du relaterar till alla sorters människor och levnadssituationer. Där är du och M väldigt olika tycker jag. Man blir glad när du visar vad du verkligen tycker. Fortsätt så. Stor kram till dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 6 =