Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Ett halvår

image

Hallå stanna tiden, det här är min sista bebis!!! 6 månader nu och min lilla ärta börjar bli stor! Hon ålar sig fram, snurrar runt och äter torsk å potatismos!! Nu börjar den här lilla donnan verkligen få en personlighet och hon vill vara med hela tiden! Och så länge hon får det så är hon nöjd å glad! Hon sover Max  20 min på dagar men det kompenserar hon med att sova bra om nätterna!!! Min lilla älskade tjej Gud så lycklig jag ör över att få ha dig i mitt liv!!! Familjen är fulländad !!!

 

det bästa hon vet är storebror och att bli kliad av pappas skägg!! Hon kan inte leva utan sin snuttekanin och älskar allt i matväg! Fina fina Bianca-Feline i Love you sooooo

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Ett halvår

  1. Hallå!! Du är ju alltid svinsnyggt sminkad! Kan su inte skriva ett inlägg om det? Särskilt hur du gör brynen!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 6