Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Faderskapstest och snart 1 månad gammal.

IMG_0823

Mitt lilla hjärta blir snart 1 månad tiden bara flyger iväg och vi lär känna vår nya familjemedlem mer och mer för varje dag. Vissa dagar känns det som om det var igår hon kom medans det andra dagar inte går att komma ihåg att man haft ett liv utan henne.

Jag tycker livet med två barn går över förväntan, Wince älskar sin lillasyster vad hon känner är dock oklart kanske inte lika starkt som han känner för henne då hon åkt på en och annan skallning och ibland lite hårdhänta kramar men det blir nog bra, dom kommer få en massa tid på sig att både älska varandra och bråka  =)

Biancas favorit syssla är att hänga antingen i min tutte eller på den, Hon älskar att vara nära och hatar att ligga ensam. Jag är utan tvekan favoriten vilket känns bra. Hon är nästan lika bra på att bajsa som sin pappa och dom gör det ungefär lika ofta, dvs typ hela tiden och jag fattar inte hur hon lyckas men allt som oftast är det bajs på kläder, rygg och hela mig innan vi är klara men det är som det är. Småbarnslivet deluxe. Tur att jag bara har Bianca att tänka på och slipper Niclas.

Påtal om Niclas så ska vi sätta på print att han är fader idag, vi ska på faderskapstest lika sjukt varje gång. Man måste liksom sitta där och lova på heder och samvete att man inte legat med någon annan. Kul för Bianca att hon officiellt och på papper ska få en pappa imorgon, det är hon värd min lilla skrutta. Sen att hon lyckats få den bästa pappan är ju ett stort plus faktiskt.  Nä nu ska jag slutta babbla och börja jobba. Hörs senare

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 − tre =