Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Falsterbo drinken.

Men sorry för att jag ligger efter. Glömde datorn i Falsterbo så har vart nada bloggande. Är i Fjällbacka nu och barnen är på semester med farmor och farfar. Grät en skvätt och mamma hjärtat gjorde ont när dom åkte. Men dom kommer få det magiskt och vi också.

13728461_10157201609160788_886802444_o

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tack Snälla Mikkel och Nina för att ni orkade stå ut med oss och Tack Bugge och Filippa för bra styrt. Nu kör vi som sagt seglarveckan med tre barnfria dagar och jag kommer INTE sköta mig!!! Hörs sen Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 − sju =