Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Family day på Frölunda torg.

IMG_9333

IMG_9332

IMG_9335

IMG_9337

IMG_9339

IMG_9348

IMG_9350

IMG_9355

IMG_9358

Vilken mysig förmiddag vi fick på Frölunda torg idag alltså. Började med att strosa på julmarknaden och sen så hängde vi i deras polkagris trädgård där Wince (och Niclas ) fick pyssla egna julkort och sen lyssnade vi på Longkalsong som uppträdde på scenen, alltså jag dog när Wince drog igång på dansgolvet, det är precis som om ingen ser på han kör loss Alabama med dans och sång. Jag undrar vems show gen han fått. Fick Hans och Greta feeling när vi strosade runt vid det stora pepparkakshuset och sonen var eld och lågor, MAGISKT!

I mega pepparkakshuset kan man lämna in kläder till myrorna vilket vi ska åka in och göra imorgon, har massa gammalt som jag inte använder som likväl kan komma till nytta hos någon annan. Efteråt träffade vi även tomten men Wince var lite rädd och vågade sig inte upp i knät, får bli nästa gång =) mysig dag för hela familjen, nu har vi ätit julbord och min julkänsla är MAXAD.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× åtta = 40