Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Favorit i repris

IMG_9925

IMG_9922

IMG_9929

IMG_9923

Dagens jag i mina favorit brallor från Gina Tricot! Idag har det var en dag med massa ärenden och fix! och eftermiddagen fortsätter i samma anda! Ska försöka få ihop Wince utemöbler och sen blir det väl lite häng i lekparken kan jag tänka mig!!! Puss på er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

4 reaktioner på ”Favorit i repris

  1. Så kul att du börjat blogga mer flitigt igen! Heja heja!
    Du verkar vara en grym tjej! Lyssnar alltid på din å Tildas podd när jag sitter och ammar, perfekt! :).
    Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta − = 3