Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

First time.

IMG_0910

IMG_0911

Hon är inget badkarls-djur som sin mor direkt.  Men tro mig jag ska se till så hon blir ett.

Idag har vi hängt i Kullavik med Tilda Charlize och Luiza en mysig eftermiddag med en massa kaffe och lek. Herregud vilken cirkus vi är med alla barnen nu haha, livet förändras, både jag och Tilda har varit dom svarta fåren och nu sitter vi här med en massa barn villa och volvo and i love it!

Nu skriker Bianca vilket betyder att brösten sprutar så för att inte få fuktskadad dator är det väl bäst att jag slutar. Hörs sen puss!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 9 = elva