Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Fish taco from HEAVEN

okej ni MÅSTE laga detta!!!! Skit i allt annat bara gört

image

Lax taco

image

Med mangosalsa sallad lök rostadlök

image

Massa korriander

image

Okej gör såhär

blanda ihop marinaden till laxen!

0,5 dl japansk soya

en halv pressad lime

4-6 droppar liquid smoke (finns i bbq hyllan)

häll sörjan över fisken jag köpte 400 gram Salma lax kör in i ugnen typ 200 grader 20 min!! Jag är ju ingen recept människa så mkt e på känn här!

Gör mangosalsan

2mangos

3 avokado

en näve rädisor

färsk chili

korriander !!

Hacka ihop lite gött!

Sen serverar du detta med lite rostad lök, lite rödlök En sås på turkisk youghurt med lime i och med tortilla bröd! Sååååå gott!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Fish taco from HEAVEN

  1. Hej :) det gröna är korriander och sen slängde Ja på lite sesamfrön är liksom besatt :) Salma lax är En färsk vakumförpackad lax som oftast finns i affären! Jätte god
    Alltså jag är ju kass på recept tog typ lite yoghurt och sen squeezade i lime tror typ det bara var det hahah kram kram

  2. Ser super gott ut! Här kommer lite frågor! Vad är det för grönt på laxen och har du slängt på sesam frön på laxen? Vad är Salma Lax för nått? Och mer utförligt recept på såsen, bara turkisk youghurt & lime?
    Massa frågor, kräver massa svar 😉 Tack för bästa bloggen!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 7 =