Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Fix me, Fit me.

IMG_1142

Alltså den här rackaren från Maybelline. Jag är en skönhetsnörd av rang och brukar oftast tycka att man får lägga en extra slant om man ska hitta en bra Foundation. Men nu har jag tänkt om, för efter att jag provat Fit me inser jag att det inte behöver kosta en massa hundra lappar för att få bra resultat. Här har ni en lätt Foundation med bra täckning som smälter in fint. Ett litet budget tips från mig en trött tisdag.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− sju = 2