Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Förbannad


image

På riktigt jag blir så matt och trött på vissa!!!! Först å främst så hör man ju överallt hur sociala medier föder press stress och ångest då en förfinad version av livet alltid målas upp!!! Där man aldrig skriver eller visar upp det som är mindre bra eller rent av skit!! Jag vet VARFÖR?!? Jo för jag har vid ett flertal tillfällen försökt att skriva om saker som är jobbiga, gör ont är stökigt eller fult men vad händer! Tamejfasen alltid får jag skit!!! Skriver jag om att det gör ont och blöder när jag ammar ja då är jag en otacksam och negativ kvinna jag ska minsann vara glad över att jag kan amma! När jag har skrivit om min kamp för snitt så är jag en svag kvinna som bara borde bita ihop!!! Sen när jag i ett väldigt skämtsamt inlägg jämför det faktum att Niclas klagar på två stygn i nacken och menar på att det känns att skära upp hela buken jag då ska jag bara hålla käften och vara glad över att jag fått en operation!!!

Missförstå mig rätt här nu va!!! Bara för att jag förklarar hur jag känner över en grej så betyder väl inte det att jag är otacksam! Jag är överlycklig över det faktum att jag efter 35 veckors kämpande fick mitt snitt men det kan väl fortfarande kännas för det och med tanke på att jag skriver om min graviditet och förlossning så vore det väl till att ljuga om jag skulle skriva att allt var en dans på rosor?!?

Allt behöver väl inte vara svart eller vitt? Bara för att jag lider av förlossningsskräck betyder väl inte det att jag inte är tacksam över mina barn eller?

Jag vill bara förtydliga detta!!!! Och vill man inte läsa om hur JAG verkligen känner och tycker i MIN blogg ja då behöver man inte det!!!

Om jag skriver att jag ligger i matkoma och håller på att spy så skriver någon tänk på barnen som svälter! Skriver jag att jag mår dåligt över min relation så skriver nån annan att jag ska vara glad över att jag har en osv osv!!! Konstigt det DÄRA!!!

Over and out

image

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Förbannad

  1. Fortsätt DIN blogg precis som du gör! Den är.grymt bra och speglar verkligheten, är ärlig, härlig och absolut aldrig förfärlig:)) DU och ingen annan ska få driva den, och snälla nån vad man önskar att de sol gnäller ist lägger tiden på det de tycker är bättre. Heja fina Linda! Jag kommer aldrig sluta läsa den och hoppas att du kan få ut eckla bloggen ännu mer om du skulle vilja det. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre + = 5