Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Första dagen.

IMG_0721 IMG_0725

Första riktiga mammaledighetsdagen idag och det går fin fint här hemma. jag är påklädd, B är påklädd och vi ska snart bege oss bort till dagis för att hämta storebrorsan. Bianca har lyckats spy ner en outfit samt bajsa ner en annan. Jag har en vit blus och den har jag lyckats få en kaffe fläck på samt en lite skvätt kräk och då har jag haft den i en kvart ungefär. Får verkligen skylla mig själv vita kläder och två små är ingen bra kombo. Snart ska vi hämta myggan på dagis och nu har jag en fråga till alla er kloka därute

Är det någon fara för mig och snittet att lyfta 16 kg Wince i och ur vagnen/bilen etc? Det är två veckor sedan nu och allt verkar läka superfint och jag sköter mig i övrigt med att inte lyfta eller bära annat än Bianca. Vad är er dom? 

Nä nu ska jag bebis gosa med europas tröttaste bebis, som snart måste få ett nytt smeknamn för hon är inte så trött längre…..

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Första dagen.

  1. Jag fick ordern att lyfta endast babyns vikt. I och för sig bar jag baby + bilstolen upp till tredje våningen från början, vilket var lite för mycket men mådde också bra o såret läkte fint så tänjde lite på gränserna :)

  2. Så mysigt ni har det… Jag snittades med första barnet o trodde väl att restriktionerna inte gällde mig eller nått. Första dagen själva hemma (ca 2 veckor efter snittet) så gick jag en långpromenad med vagnen o drog den sedan upp för trapporna hemma. Gjorde tyvärr att snittet sårade sig på sidorna och blev infekterat. Tog lång tid o få det bra efter det. Så jag hade vart försiktig ett tag o undvikit de lyft som går. Han kanske kan klättra in i bilen/upp i vagnen själv o du bara är med bakom? Annars känner du säkert snabbt i kroppen vart gränsen går?
    Inte jättesmart av mig o gå en timma åt ett håll o komma på att jag har satans ont o måste gå lila långt tillbaka. Va så glad att foglossningen va borta o jag kunde röra mig igen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 12