Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

från en idyll till en annan

Vi styrde kosan mot Öland igår och herregud så fint det är här. Helt annan natur syrsor som spelar, lugnt vatten och helt fantastisk. Vi spelar lite golf, och har det allmänt gott. Jag älskar livet just nu.

IMG_7403

killarna leker.

IMG_7404

Försöker lära mig lite golf

IMG_7411

IMG_7415

IMG_7419

IMG_7424

IMG_7425

IMG_7423

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = sju