Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Från Pizza till Piggvar.

DH_GALLERI_Fasad_02

DH_GALLERI_Public_03

DH_GALLERI_Public_04

DH_Nologo_1600px_14

 

Igår hade vi en fantastisk dag/kväll med våra älskade vänner John och Emma. Vi började med en heldag inne. Pyjamas, pizza och tv tittande. Vid 17 tiden började vi svira om och korka upp. Åkte in till stan och käkade en härlig middag på Dorsia. Kan varmt rekommendera deras salong där dom hade mindre rätter. Jag åt en Piggvar som var bland det godaste jag ätit, pilgrimsmussla och marängswiss. Sen blev det en massa goda drinkar från deras cocktailar, kaffe, avec och hela faderullan. Jag älskade deras franska inredning, musiken, känslan och uppläggningarna. En av de bättre middagar jag varit på på senaste tiden faktiskt. Så boka bord.

Idag har jag mest knatat runt hemma i mysbyxor med dammsugaren i högsta hugg och nu ska jag åka och köpa skruv. Visst är det kontrasterna som gör det?!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = fyra