Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Fredagsmys

Åhh jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite mysigt med hösten! Halsduken på,tända ljus å lite Melissa horn på det så är man kungen av mys!! Idag har vi knatat runt på stan, shoppade loss en liten blus som jag kan gömma min jello belly i och ett halsband! Det var jag värd minsann. Sen var vi och hälsade på jobbet och fick världens finaste present ett jätte härligt fårskinn som ska ligga i vagnen! Själv är jag mer sugen på att vira in min egen hydda i den där men jag tror jag är några storlekar för stor! Sen fick vi vantar och en giraff av finaste Natalia :) TACK så jätte mycket ALLA!!! Nu ska jag unna mig ett glas champagne bara för att jag kan och får. Jag lovar att förlossningsstoryn kommer i helgen! Uscha mig ska bara läsa igenom fanskapet! Puss!!

20130927-182458.jpg

20130927-182521.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Fredagsmys
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + 3 =