Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Friday mood is on!

IMG_5403

IMG_5402

IMG_5408

Men alltså den här fredagskänslan den är ju bara för häärlig! Man känner redan när man vaknar att det är något speciellt och man ba åh vad är det jag känner å sen i nästan sekund aaaa jag känner fredag och det är ju ball! Men vet att maten blir lite godare på kvällen, man delar en flaska vin, man kanske har middag med vänner eller fredagsmys med familjen i soffan och vad det än är man gör så har man känslan och det är så gött det! Även om man försöker göra en trött tisdag svin mysig med skumpa fin middag eller what ever så kan det aldrig bli hundra för känslan finns inte där!

Så här springer jag runt i Kannis med ”the feeling” och ler. Ikväll får vi vänner över på middag och på lördag ska jag fixa schlagerfest. Får se lite i vilken utsträckning den här festen bli men mina gäster är nog inte riktigt med på noterna, Inga schlager nördar direkt men jag ska tvinga dom! Det ska va så mycket paljetter, glitter, glamour och ja allt ni kan tänka er. Måste börja spåna ideer nu. Vi hörs sen och då hoppas jag att ni också har KÄNSLAN

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Friday mood is on!

  1. men tack goa du! jaa men elle hur randigt funkar alltid..
    hoppas din helg var fin! Ha det toppen kraaam

  2. Så sjukt snygg outfit (du också!!!), röda skor gör verkligen så mycket! Sedan är du kanske lika svag för randigt som jag? ALLTID när jag står i en affär så slutar det med att jag står och kikar på randiga tröjor eller så 😀 haha!

    Ha en mysig fredag och helg! Hoppas känslan håller i sid :-) Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 × = sexton