Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Friyay

Fredag bästa dagen!!!

image

Helgplaner är = noll eftersom Bianca är sjuk vilket känns lite tråkigt då vi hade en fullspäckad helg framför oss egentligen men men thats life! Får göra det bästa av situationen! Och tänka som så att vi förhoppningsvis hinner skruva upp och göra sådant som vi alltid lägger i göra-det-senare-högen!

image

Läppstift dagen till ära! Visste ni att jag nästan ALLTID har läppstift är nog beroende av lite färg på läpparna!

image

Det här gula barret måste jag göra något åt! Jag vill typ ha ask blonda med gråa nyanser!

Snart blir det maxi för att shoppa fredagsmys och helg blommor! Jag ska också se till att boka min biljett till L.A ska nämligen åka och hälsa på min syster när jag fyller 30!!! Värsta bra presenten va?!? Fattar dock inte hur jag ska klara av att leva utan barn och man i 6 dagar MEN jag känner att det kommer bli välbehövligt efter ett kaosigt år eller kaosiga 4 år med småbarn att komma iväg lite själv! Visst klarar jag det och visst klarar barnen det ?? Våga inte skriva ngt annat

hoppas ni får en fin helg!!puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + 9 =