Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

FRÖLUNDA TORG FASHION DAYS.

IMG_7438

IMG_7492

IMG_7442

IMG_7456

IMG_7451

IMG_7467

IMG_7487

IMG_7505

Well hello på er. Hoppas allt är bra och såntdääraa. Sitter i soffan och ska snart tvätta av mig ansiktet och studsa ner i sängen. Har precis vart iväg på Frölunda Torg, som förövrigt är mitt

hit-rymmer-jag-när-jag-inte-orkar-med-män-eller-barn-ställe. Jag bara strosar, köper något jätte onödigt som gör mig glad sen får jag dåligt samvete och köper något annat jätte nödvändigt för att kompensera upp med det onödiga och så inser jag att jag bara köpt till mig själv och det går ju inte så då måste jag även shoppa något till Niclas och sen bara en liiiiten grej till Wince. Börjar alltid att kolla på småbilar för 29 kronor men det slutar alltid med att jag kommer hem med någon jätte robot eller dylikt som låter värre än en hög med dagisbarn och kostar mer än ett par skinn boots. Men skitsamma SIDOSPÅR. Jag tänkte INTE ta upp mina shopping vanor utan det faktum att jag ju var på Frölunda Torg för att smyg spana inför helgens modevisningar och man kan lugnt säga att jag blev kär ett par gånger. Jag MÅÅÅSTE uppdatera min höst garderob det inser jag ju nu.

Så ta er dit nu  på fredag och lördag för massa göttig inspiration. Modevisningarna startar vid 11.00 och sen är det massa happenings, goodiebags, DJ:s och annat ball som händer. Jag tänker då inte missa det. På tal om goodiebags så får ni inte glömma bort att jag lottar ut den fetaste av dom alla på min instagram @lindahonkala.

Hörs imorgon Puss på er

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

4 reaktioner på ”FRÖLUNDA TORG FASHION DAYS.

  1. Haha, blev ett högt skratt här med! Du skriver SÅ roligt!
    Och nu HOPPAS jag innerligt att du vet vart bootsen med stålkant kommer ifrån? Maj gad vad fina!

  2. Haha tack för morgonens skratt! Du skriver så himla härligt roligt och på riktigt:) Det där med leksaker ja…i överflöd som mkt annat. Och så leker de mest med en tom schampooflaska eller nycklarna…;) Hoppas ni får en fin helg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × = tjugo åtta