Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gårdagens mamma.

IMG_8291

IMG_8287

 

Igår var vi på inflyttningsfest hos Nille och Emely. Jätte trevlig kväll med mycket snack vin och käk. Min lillebror passade Wince och det hade gått jätte bra. Vi dundrade hem vid halv ett och jag har en något sliten man. Idag har vi mest skrottat runt här hemma. Städat tvättat och vart i lekparken. Jag ska laga soppa och sen tända en brasa.

På tisdag åker hela familjen till Jönköping eftersom Niclas ska jobba på Dreamhack. Jag hoppas innerligt att någon av mina vänner kan hänga. Vet inte annars vad jag och Wince kan hitta på i hela fem dagar.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 5 = trettio