Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

GIFTS.

Detta halsband fick Wince i doppresent och jag älskar det. Det är nästan så att jag vill ta på mig det själv men gör jag det så stryps jag antagligen. Funderar på att köpa ett där det står Wince och ett det står Niclas på så jag alltid kan ha mina killar runt halsen. Det var någon som undrade vad det blev för namn och han är nu döpt till Carl Wincent Wejrot men går under namnet Wince.

006

007

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + åtta =