Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Glammom.se

Häromdagen var jag inbjuden till öppningen av glammom:s butik på regeringsgatan 91. Japps typ granne med mig =) men jag vart ju sjuk så jag fick stanna hemma. Så idag gled jag förbi den mysiga lilla butiken och kikade på alla SNYGGA mamma grejer, det jag gillar är att speiellt bh:arna inte bara är praktiska utan även sexiga, för hur många gånger har man inte glidit runt i en BH som lika gärna kunde tillhört någon gammel faster i norra Finland. Jag fick med mig en jätte fin prickig amningsbehå som jag har på mig nu och är super skön. Och även en t-shirt där man snabbt smidigt och enkelt kan slänga ut tutten utan att behöva visa upp behagen för allmänheten. Hittade även en massa andra fina plagg men det får vänta lite. Gå in och kika på hemsidan http://glammom.se/ eller hälsa på i butiken. Det är faktiskt värt att lägga lite extra på just sånna här plagg för det underlättar VERKLIGEN!!!

Just saying.

TITTUT 😉

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fyra = 3