Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

God morgon

Alltså sorry jag är så dålig på bloggen!! Men det tar aldrig slut! Inser att vi har mer att pyssla med ön väntar :) men på torsdag säljer vi i alla fall det gamla huset och då är ett projekt över!

image

Igår gjorde vi klart det sista i gästhuset och sen vart det Ikea med hela familjen och NÅGRA göteborgare till! Köpte förvaring och annat tråk!

image

Vi har morgonmys i stenis nu och idag tänkte jag ta med barnen på utflykt! Man får passa på när solen skiner!

image

Min fina adventsljusstake som jag köpte på Coop lite oväntat!! Kostade typ 99 kr ett litet tips bara såhär en måndag morgon!

Idag tänkte jag börja mitt nya liv, för typ 70 elfte gången det här året! Flytten har gjort att det blivit mycket hämtmat och NOLL träning! Vi ska börja med matkasse också för att få lite ordning på torpet! Någon som har tips på bra?

Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”God morgon

  1. Åhh vad kul visste knappt ens att bordet hade ett namn vad kul :) vi fick det av Niclas farmor när vi flyttade till Gbg och blev helt kära :) Åhh jade typ redan glömt bort mitt nya liv typiskt haha :) hoppas du har en fin dag i Turkiet kraam

  2. Vad mysigt ni ser ut att ha det. Jag bara måste säga att erat matbord och stolar, Axet, hade min mamma och som jag sedan ärvde. Den matgruppen är så himla fin. Vi hade lite mer runda ryggstöd men med samma klädsel. Jag sålde den matgruppen för ett år sedan eftersom jag bor i Turkiet och det är svårt att frakta ner det hit i bra skick (eller få plats med det hemma hos oss) Men jag blev så glad över att se det hos dig här på bloggen :)
    Ljusstaken från Coop var jättefin. Och billig.

    Hoppas att du får en bra tisdag och kör hårt med ditt nya mål!! Kramar Louise
    http://www.louiseiturkiet.se
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 1 =