Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Good day

Idag har det vart en bra dag i mitt liv! För det första så har jag sovit som en prinsessa vilket inte hänt sen hedenhös tid sen så har jag träffat min fina vän Mikaela vilket också hände sist under den tidsepoken! Vi hade massa härligt skvaller att ta igen och nu är jag ordentligt uppdaterad vilket är bra! Sen så har jag även blivit med Mickro! Tror man kan behöva det när man har barn! Nu blir det en vilopaus sen får vi se! Funderar kanske på förlossning eller så. Puss

20130824-161721.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Good day
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 4 = trettio två