Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid uppdatering vecka 32

IMG_9663

IMG_9662

IMG_9659

Vecka 32 nu och det går i rasande fart det här. Men nu börjar man verkligen känna att man är höggravid. TRÖTT som aldrig förr och en rygg som känns AV. Alltså på riktigt den är som om den är i två delar i länden. MEN utöver det mår jag fint fysiskt. Psyket däremot börjar ha en sjuk panik inför det som komma skall och jag mår faktiskt piss. Väntar ju fortfarande påsnitt besked och för varje dag jag vaknar så blir paniken värre och värre. Försöker att soppa det under mattan men det går snart inte längre. Very soon kommer ett bryt, jag är som en ballong (bokstavligt) och snart spricker den. Men eftersom jag är helt maktlös så får jag ju bara vänta och se. Jävla förbannad är jag.

Inom kort kommer en lite års summering =) så vi hörs senare, nu ska jag lugna nerverna lite. Synd att jag inte kan göra det med vin, eller tur kanske.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Gravid uppdatering vecka 32

 1. Vad hemskt med din förslossningsrädsla Linda!
  Jag är också väldigt väldigt rädd att föda. Har skräck men haft turen att få fin hjälp. Är också i v32. Dock är det Stockholm.
  Vad säger de på aurora samtalen?? Paniken och tankarna du har känner jag såväl igen! Hur gick det med Vince?

  Lycka till!
  XX
  Sandra

 2. I Stockholm är det inga problem att få snitt om man inte vill gå igenom en vaginal förlossning. Tråkigt att det ska vara så olika, borde vara samma överallt. Framförallt borde det vara kvinnan själv som bestämmer hur hon vill föda, det är hennes kropp. Att tvinga någon till vaginal förlossning mot hennes vilja borde inte vara tillåtet. Hoppas att det löser sig så du får snitt.

 3. Men hur kan de vara så olika? Två i min mammagrupp fick snitt, en gjorde i Mölndal (första barnet, förlossningsrädd) och en på Östra (andra barnet, första förlossning:trauma). De fick hjälp genom aurora. Vilken mvc går du till? Rekommenderar Barnmorskegruppen. Det sägs att det ska vara lättare att få igenom på SÄS i Borås.

  En kompis till mig som hade en traumatisk första förlossning fick igenom igångsättning till andra förlossningen och kände sig mycket tryggare med det då allt var under mer ordnade former och ständigt ett team redo för henne. Men förstår om du tänkt dig nåt annat.

  Är glad att min förlossning gick så bra så jag inte behöver vara rädd inför nästa gång. Hemskt att man ska behöva vara det och inte få hjälp.

  Lycka till.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + = 10