Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid v 17

gravid vecka 17

mage vecka 17

Preggo vecka 17 och allt rullar på. Fortfarande inga krämpor. Tyckte dock att jag kände det lilla livet häromdagen men jag vet inte kunde ju lika gärna vart  ”a fart on the way” liksom. Ruskigt trött och med en förkylning i kroppen blir det inte bättre direkt. Men jag har två lediga dagar från det ”riktiga jobbet” vilket gör att jag kan hålla på med det ”andra jobbet” från sängen. Det viktiga för mig nu är nog att försöka sova så ofta jag kan och inte få dåligt samvete för att det ligger otvättad tvätt i källaren eller disk i diskhon. Jag försöker att effektivisera allt jag eller familjen gör på ett maniskt sätt haha. Ett problem jag har det är ju hungern, jag är näst intill besatt av mat och tänker på det varje vaken sekund. Makaroner och köttbullar till frukost är inte ovanligt och jag får väl i mig en 5000 kalorier om dagen vilket jag måste försöka tänka på men det är tusan inte lätt.

Ikväll kommer Niclas hem från Sthlm och vi ska fira den lilla korven som blir två år =) tänk att det var två år sedan jag låg där på BB med en nyckläkt i famnen =) tiden går lite för fort ibland. Nää hörrni nu kallar mailkorgen och magsäcken Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Gravid v 17
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 7