Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid v 26.

IMG_7998

IMG_7997

 

Gravid i vecka 26 och igår damp det äntligen ner ett brev från Auroramottagningen, efter 17 veckors kämpande för att få hjälp för min panik ska jag äntligen få gå dit i nästa vecka. Jag har svårt att beskriva känslan som uppstod när jag öppnade brevet för jag ville typ kräkas. Jag har ju sopat problemet under mattan nu och försökt att glömma men nu blev det definitivt och jag måste börja prata om det igen. Har sån jäkla panik inför tisdag men samtidigt så måste ju bollen i rullning.

Fysiskt mår jag fortfarande väldigt bra i graviditeten, Har gått upp 8 kilo vilket känns mycket men jag orkar faktiskt inte tänka på det. Får ta tag i kroppen när allt är klart och jag är läkt i både kropp och knopp.

Bebisen är ca 23 cm långt och väger ungefär 900 gram.  Lilla B sparkar för fullt speciellt på kvällarna =)

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Gravid v 26.

  1. Du ser helt fantastisk ut och dom där kilona behöver du inte bry dig om, för du strålar och lilla bebisen mår bra! Hoppas verkligen att du kommer kunna njuta av resterande tid! Håller tummarna att mötet går bra!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 4