Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid v 29

IMG_9284

IMG_9286

IMG_9292

 

Gravid  i vecka 29 nu och sista spurten på graviditeten är här. Jag mår bra men är trött, kroppen känns känslig och jag känner mig sjuk  hängig. Börjar oroa mig för tiden ja alltså hur jag ska hinna med två barn, hur ska min kärlek och tid räcka till när den knappt gör det idag. Kommer Wince känna sig utanför? Mycket sådana tankar som snurrar nu, hur ska jag klara av att handla mat med två skrikande barn, en famn två som vill vara i den, får inte ihop det, men å andra sidan så klarar ju alla andra det så det borde ju även jag.

Ska lägga mig och vila nu för jag känner mig hängig trött å sjuk. DEPPIGTJEJ:NU hahah Hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sju = 35