Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid v 29

Ja nu är man officiellt höggravid och det känns ju som en vinstlott! 11 veckor kvar tills jag får pussa på kotten och man känner att allt bara blir mer och mer verkligt nu. Hur mår jag?

efter ca 12 veckor utan bekymmer kommer nu åkommorna i samlad klunga och knackar på! Allt blir en ond cirkel och jag mår faktiskt inge bra alls! Illamåendet har kommit tillbaka, tarmen slutade helt att funka för 2 veckor sedan så ni kan ju tänka er hur sprickfärdig jag känner mig. Svanken känns överkörd fötterna ömma och tröttheten ligger som lutzen dimman i mitt huvud. På detta ska man jobba som vanligt samt sköta allt annat som har med städ hem och socialt umgänge att göra! Jag känner mig tung klumpig och ful! Men allt för dig kotten! visste ni förresten att kotten bara är ett arbetsnamn och det riktiga är Wince! Han blir ju garanterat en rock kille det hör man ju. Fast för mig får han gärna bli en liten schlagerstjärna med paljett kläder och boa som truddeluttar omkring på golden hits om kvällarna!

Var förövrigt ute i bromma blocks igår på BABYPROFFSEN för att jag tänkte köpa upp hela butiken på babygrejjer men servicen var så skitdålig att jag nästan började skratta! Stackars butikschefen där ute han har ju lyckats anställa några riktiga kokosnötter, kanske inget fel på tjejerna egentligen dom var ju säkert inte mer än 17 år och då är det kanske inte så lätt att veta allt som har med bröstpumpar spjälsängar och skötbord att göra. Men men surt för er ni förlorade en halv dagskassa då vi tänkt köpa ALLT vi behöver. Är det någon som har tips på nån annan affär med mkt och bra saker? Känner att det är läge att börja handla på sig lite grejjer nu innan vi åker iväg på semestern! Sen vill jag ha bra service och kunnig personal också då jag själv känner mig lost i djungeln. Sen undrar jag en sista grej, är alla barnsaker så dyra bara för att dom vet att folk måste ha dom eller? köpte en liten filt igår som inte va något vidare för världen, ett stycke tyg på 50*50 cm för 300 kr??? hallå det får jag ju en helrulle tyg för på syaffärn eller? Jag förstår när det kommer till grejer som har med säkerhet att göra men när det handlar om typ specialsydda lakan till den special tillverkade spjälsängen för typ 1500 så sätter man ju nästan i halsen! blir jag lurad eller är det såhär??

Nä nu kom jag på att maten stått och puttrat för länge måste lösa problemt men vi hörs sen

 

Celluliter valfläsk, hängtuttar och blek som en treo! Ifeel sexy

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Gravid v 29

  1. Du är fortfarande lika knäpp iaf!! Hahaha celluliter valfläsk hängtuttar och den eftertraktade treofärgen som du påstår du ligger inne med!! Elle inte! Du är ljuvlig gumman!! <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − 3 =