Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid vecka 23.

IMG_7774

IMG_7782

IMG_7783

Imorgon går jag in i vecka 23. Herregud alltså den här graviditeten bara springer iväg om jag jämför med den andra som kändes som 12 år. Börjar känna av att jag är preggo nu faktiskt. Magen känns som ett enda stort blåmärke och ömmar rätt rejält sen har jag haft som ilningar ”down there” annars är allt som vanligt trött såklart men jag är nog en ganska trött människa överlag gillar liksom sömnen =)

Bebisen är nu ca 20 cm och väger typ 500 gram. än så länge är hon rätt lugn, börjar dock alltid kicka igång precis när jag ska sova, men det är mest mysigt.

Hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Gravid vecka 23.

  1. Men vad gullig du är :) haha nej du kommer inte se ut som en Michelin gubbe! Jag är också skit kort !! Ja men jag vet tiden går så sjukt fort ha en fin dag kram

  2. Alltså tiden går för fort, kändes som det var igår du berättade om graviditeten!! Du klär dig verkligen med magen och är så fin! Jag som är kort kommer väl se ut som Michelin-gubben den dagen jag är gravid :-)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = fyra