Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid vecka 36

IMG_0342

IMG_0346

IMG_0347

Ja hörrni vecka 36 och snart är den här graviditeten över! Om jag ska sammanfatta dom här månaderna så är det en jäkla skillnad på graviditet och graviditet DET har jag lärt mig. Med Wince så kräktes jag konstant, led av foglossning, halsbränna och jag bajsade i snitt en gång i månaden. Jag tror jag åkte på vartenda gravidsymtom och ibland kändes det som om folk inte trodde på mig då det dök upp nya saker hela tiden. Den här gången har jag däremot mått som en prinsessa fysiskt under hela tiden. Det är först nu som jag börjat bli trött och få ont i ryggen. Min enda åkomma är i princip mina bihålor för dom är konstant svullna vilket gör att det är jobbigt att andas. Känslomässigt har det dock varit en jäkla resa och jag har vart ledsen och haft min förlossningsångest sedan dag 1. Så man kan väl säga att den förra graviditeten var fysiskt påfrestande medan den här har vart psykiskt.

Detta är sista gången jag är gravid. Och det känns skönt och bra. Jag är inte över förtjust i det hela och tycker att det ska bli såå skönt nu när det är klart. Nä nu ska jag klä på mig lite mer anständiga kläder och fixa lite ärenden Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Gravid vecka 36

  1. Fan linda jag känner igen mig så mycket kring detta med graviditer. Med min tvåa mådde jag så JÄVLA dåligt i slutet. Födde till slut 42+0..,, inte ok!!! Detta jäkla förlossningssystem. Här har du mått skit sedan dag 1 (!!!) och ÄNDÅ har du inte fått ditt snitt? Bara helt sjukt. Betala skatt ska vi men inte få nån hjälp för pengarna. Aja. Du har ju blivit illa tvungen att acceptera situationen, det fick jag också göra. Tänkte attt snart är det över. Men, det tog faktiskt lite tid att repa sig och jag känner mig skörare nu såhär efteråt. Vill bara säga, ta VÄL hand om dig. Släpp så många måsten som du bara kan. Finns inga krav på att blogga snygga barnrum. Välmående är det enda som räknas. Kram.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − tre =