Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravidresa

mage vecka 17

v17

mage v 19

v19

IMG_7616

v20

gravid vecka 26

v26

vecka 30

v30

gravid vecka 32

v32

IMG_0347

v36

Imorgon kommer ni få sista magbilderna.

Vilken resa det varit. en fantastiskt lätt graviditet fram tills vecka 36 då influensa och annat skit kom och hälsade på. Nu är det bara två dagar kvar och jag är vettskrämd, livrädd och har panik, längtar tills allt är klart och jag får ha min lilla tjej i famnen.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Gravidresa

  1. Hej! Stort lycka till med förlossningen. Kommer gå galant! En annan fråga. Du har alltid så snygga underkläder. Vart köper du? Jag är också storbystad och har svårt att hitta fina. Stor kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ ett = 4