Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Halv åtta hos Eve

Igår var jag på en MAGISK middag hos Evelina och jag kan utan att ljuga säga att det var de bästa jag någonsin ätit i hela mitt liv. Vi blev bjudna på en femrättersmiddag och jag dreglar nu när jag tänker tillbaka på det. Det var jag Eve, Joanna och Wince som härjade till klockan 01.00 sen lämnade vi walk over och åkte hem. Niclas var på bröllop så det passade utmärkt med en riktig tjejkväll. KOLLA BARA PÅ DETTA!!!

TACK EVE för middagen jag är fortfarande helt mållös. Nu ska jag lägga mig å pussa på Niclas som precis kom hem efter vad som verkar en vild ”bröllopsnatt” för han är ganska sliten 😉

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem − = 3