Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Happy pill

IMG_0185

Nej men jag är fortfarande helt upplyft efter gårdagens surprise. Det blev lite av ett hallelulja moment för mig att få hänga med vännerna lite. Man glömmer lätt bort kraften av kompisarna och börjar man låsa in sig så är det kört. Det är lite av vad jag gjort de senaste veckorna tyvärr men nu ska det bli ändring på det. Idag står piff på Biancas rum på schemat samt lite ärenden i stan i eftermiddag. NU: Kaffe och nyhetsmorgon =) Vi hörs sen puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Happy pill
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 3 = fem