Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Happy shopping.

_BLR3008

_BLR3010

_BLR3018

_BLR3020

_BLR3026

_BLR3031

_BLR3035

_BLR2997

 

Idag drog jag med farfar och faster Andrea till Frölunda torg för lite julklapps shopping. Nu kan jag ju inte avslöja min inköp för det blir ju lite tråkigt. Men något som inte var tråkigt det var deras mässhall! Den var liksom fylld av härligheter för ett julfreak som mig. Vi snackar Isbarer, gigantiska pepparkakshus där barnen kunde pyssla eller få sånna där roliga ballonger, det var igloos, utställningar och massa happenings. Jag fick även lite shopping lugn eftersom Wince var nöjd när det hände en massa saker hela tiden. Nu en så där 300 pepparkakor senare ( förlåt Frölunda torg om er pepparkaksbudget inte blev som planerat det var Wince som åt typ 14 burkar) ska vi lägga oss i soffan och njuta av fredagskvällen med Idol, tända ljus å snacks =)

Peace love and understanding.

Och till dig Niclas kan jag bara meddela att lönen är slut, finito Money on your card!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× sex = 54