Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Här händer det

Inte mycket vill jag lova! Blodtrycket är fortfarande högt men inte så högt att man gör något åt saken! Vila är det som gäller och visst jag ska njuta och bla bla bla men det börjar bli tråkigt! Jag är för trött för att göra saker dvs gå på stan etc men samtidigt för pigg för att sova hela dagarna! Är fortfarande vaken om nätterna pga andningen så jag tror jag sett varenda serie som finns på netflix:) höjdpunkten på dagen är när Niclas kommer hem men idag kommer han bara hem och vänder för att sen åka och spela fotboll vilket han såklart ska men då sitter jag här igen i min ensamhet! Vill heller inte bjuda över mina kompisar eftersom jag har kraftiga mensvärkar eller vad det är som dyker upp titt som tätt och då måste jag ligga i sängen åma mig och lipa lite:) så jag äter mest ananas dricker hallonbladste och ligger på spikmattan om dagarna! Kotten är hemskt välkommen ut nu:) nää nu ska jag laga lite carbonara puss på er

20130829-174520.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = sju