Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Här ligger vi

image

Hon och jag på golvet i hennes nya rum

image

Ljuset i tunneln!!! Alla stora tunga och bökiga saker är flyttade och vi börjar till och med få upp lite på väggarna!!!!

Jag älskar det här huset! Känner mig redan hemma! Ikväll ska jag nog fira med en finsk bastu jacuzzi och champagne det är jag/vi värda hörs sen

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 6 =