Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Härlig fredag!!!

Alltså det finns inget bättre än färska snittblommor chark och bubblor i kylen! När fredags eftermiddagen börjar lida mot kvällen och man har hela helgen framför sig!!

image

Igår hann vi få upp den nya lampan och den gjorde sig verkligen över matbordet!

image

När barnen somnat blev det bubblor och bubblor! Vi satt i badet i flera timmar och bara pratade om livet! Vet inte om vi kom fram till något klokt direkt men skönt att bara vädra tankarna till någon som är över tre år :)

idag har vi haft besök av Mikael och Bettan och snart väntar projekt gästhuset för min del!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = åtta