Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Härliga stund.

IMG_5369

IMG_5379

IMG_5382

IMG_5391

IMG_5389

 

 

 

IMG_5393

Precis hemkomna efter en natt i Varberg! Härligt att strosa vid vattnet och bara känna lugnet! Nu väntar vi in mannen som vart och jobbat i Sthlm. Så himla segt när han är borta så det är inte klokt. Jag hade aldrig klarat av om han reste mer än han gör i dags läget. Jag känner mig halv seg och hängig men jag tror det fattas några timmars sömn på kontot.

Helgen består av middagar med lite vänner och sedan staket bygge. Inte en lugn stund när man har hus, det blir liksom aldrig färdigt =) men det är väl det som är charmen iofs! Nu ska jag fånga upp mitt yrväder till son och gosa. Höres amigas Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 × = nio