Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hejdå Fjällbacka

Vilken helg vi har haft! helt otroligt. John Emma Rickard Maria och lilla Elsa har hängt med oss i huset och vi har haft det så himla bra med en massa god mat, häng och blå himmel. Jag älskar fjällbacka bästa stället ever. Men efter två veckor på plats kändes det ändå skönt att komma hem idag. Ställa sig i sin egen dusch, dra på sig myskläderna och sätta sig i soffan med en spagetti och köttfärssås =) Imorgon ska Niclas jobba och jag och Wince vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det ger sig. Vi hörs då Puss

IMG_7346

IMG_7351

IMG_7356

IMG_7359

IMG_7365

IMG_7367

IMG_7368

IMG_7370

IMG_7372

IMG_7376

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 5