Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hejdå Stockholm

017-682x1024

924A4724

Ja hörrni när man börjar rota i bloggarkivet blir man nästan nostalgisk! Två år sedan men det känns som ett annat liv ett annat då! Här bodde vi på Regeringsgatan i sthlm och var på väg till vår favorit restaurang Mvseet tillsammans med våra bästa vänner Ola och Christine Idag är restaurangens sen ett tag tillbaka stängd och saknaden efter vännerna som man träffar mer sällan väldigt stor! Jag kan ibland sakna pulsen, lukten, stressen och det snygga. Det ytliga det rika och det fashionabla. Jag kan sakna att traska Birger Jarlsgatan fram, köpa en latte på NK och sen vidare till jobbet på Norrlandsgatan. Jag saknar mina gamla kollegor, lukten av permanentvätska och det blaskiga rosevinet på utecompagniet.

Idag är min man i Sthlm och han hälsar på Ola och Christine, vi avslutar det sista kapitlet med staden genom att göra oss av med min lilla lägenhet. Det sista vi har i staden tar nu slut. Vi klipper navelsträngen och blir helt och fullt Göteborgare. och det är med ett hugg i bröstet och en tår på kinden som jag säger adjö. Stockholm jag kommer alltid älska dig! och jag har ju alltid min Stureplans garderob att gå ner till när jag känner att saknaden blir för stor!

LOVE YOU MAN

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Hejdå Stockholm

  1. Tilda håller på för fullt . Internet i kullavik är ungefär lika effektivt som röksignaler :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − två =