Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hjälp mig lite här nu va

image

Jag vet inte hur allt det här har hänt!! Helt hux flux ska man springa en massa lopp till höger och vänster! 1 mil här 2.5 där och Gud vet vad! Nu är jag anmäld och första milen får 16 okt! Här ska tilläggas att jag inte sprungit mer än 3km sen 98 då jag sprang ett varv runt munksjön!!! Men jävlar om jag så ska krypa i mål så ska jag fixa det!!! Men hjälp mig lite!!! har ni tips å trix så tar jag emot allt! Ni kommer få följa mig på min löpar resa! Antagligen en resa mot döden !!!  Okej tanken är att springa tre gånger i veckan 3km kör vi första veckan! Eller så väntar jag på Löparesset TOny som jag är barndomskompis med och som råkar vara en riktig jävla löpar stjärna !! Han ska få hjälpa mig oavsett han vill eller inte! Jag har säkert räddat honom från både det ena och det andra i unga dar!! Nä nu måste jag sova om jag ska orka med det här nya hälsosamma livet!! Puuu jag blir trött bara av att tänka på det

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 12