Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Huddinge sjukhus

Imorse hade jag ju tid hos barnmorskan och väl på plats så hade mitt blodtrycket blivit ännu högre än sist så hon skickade iväg mig till mödravårdsspecialisten på Huddinge sjukhus där fick vi ta ytterligare prover för att se vad det kunde vara för fel men väl där hade blodtrycket sjunkit lite så jag fick träffa en doktor, ta blodprover och sen åka hem! Nu ska jag bara vänta på dom svaren och sen träffa barnmorskan två ggr i veckan fram tills det är dags! (om proverna inte visar något konstigt dvs) bl.a. Bl.a. Nu ligger jag i allafall i soffan och ska bara vila! Puss på er

20130819-165317.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 3 = tre