Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hur kan relationen vara såhär bra?

IMG_0296

Alltså jag kom precis på mig själv när jag stod och satte på kaffet att jag tänkte på Niclas och faktiskt saknade honom, jag helt plötsligt kände en sån sjuk kärlek och sen började jag fundera på vår relation och kom på att den är så jävla prickfri. Vi har det så otroligt bra och jag tackar någon högre makt för att jag får ha en vardag och ett liv med den mannen!

Vad är det som gör att vissa relationer är så enkla och härliga medans andra är strul från start till slut? Det måste ju vara det faktum att man hittat rätt eller? Att man är i samma stadie i livet och har samma framtidsplaner, samma visioner och respekterar den andre till 110 %  Jag kan ju inte tala för Niclas nu men om jag bara går till mig själv så är jag efter 3 år töntigt kär i honom, jag står och smyg kollar på honom när han byter om och jag blir överlycklig när jag hör att han kör in på uppfarten. Nu har vi ju inte varit tillsammans speciellt länge och redan hunnit äga två bostäder, skaffat barn, bytt stad och förlovat oss. och med tanke på att vi har varit just nykära när vi gjort alla dessa grejer så har det gått så enkelt. Jag ska inte säga att småbarnsåreT har rullat på med ett konstant leende på läpparna men med tanke på att vi fortfarande haft gnistan så har vi inte haft några bråk, vi har unnat oss dejter och vi orkar pusha och uppmuntra varandra för ekorrhjulet har liksom inte hunnit infinna sig än!

 

Jag tror på att man måste vårda sin relation HEEEELA tiden, man måste vara rädd om det viktigaste man har och orka göra saker för den andre, smågrejer, gester eller bara skicka iväg HEN på ngt ball för att komma hemifrån ett tag. Man måste sluta vara så egoistiska. För i slutändan så är det ju som så att om en i relationen mår dåligt så fungerar den också sämre. Så ta nu tag i era kvinnor eller män och hångla upp dom så de sjunger om det så hörs vi sen!!!!

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

4 reaktioner på ”Hur kan relationen vara såhär bra?

  1. Vi firar 12 år tillsammans i år och väntar vårt tredje barn. Jag tror också på att man måste jobba på relationen hela tiden, och inte ta varandra för givet. Närhet är viktigt, speciellt under småbarnsåren när orken inte är den bästa. En spontan kram, ett smek på armen när man går förbi varandra. Bara att man rör varandra tror jag gör mycket. Vi skickar även kärlekssms till varandra flera ggr i veckan fortfarande. Och det viktigaste av allt är kommunikation. Att prata med varandra om det är något man irriterar sig på eller om något är fel. Än så länge verkar det funka bra för oss :)

  2. alltså så mysigt att få känna den där kärleken! Tror det är viktigt att man gör små saker för att hålla glöden vid liv, det kan ju vara att ”bara” sätta på kaffe åt den andra på morgonen eller liknande. Sen såklart beröring!!! Plus att ibland få vara bara två och njuta av varandra :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = sex