Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hur skyddar ni er?

image image image

Ja och då menar jag inte i sänghalmen utan snarare hur ni skyddar er mot tjuvar?!? Först och främst vill jag påpeka att det INTE är ett sponsrat inlägg!!!!

Jag älskar Sector alarm!!! For real har haft dom i båda husen nu och det är sjukt bra service, super trevlig personal dom ringer tamejtusan upp efter 1 sekund om larmet går! Och jag känner mig så trygg. Jag personligen skulle aldrig klara av att bo i hus utan larm!

Vi har kameror som täcker hela huset ,sensorer på alla dörrar och fönster samt att jag har en larmknapp vid sängen kan kanske tyckas onödigt men min rädsla är på riktigt och det känns super bra att ha den! Jag vill genuint och från mitt hjärta rekommendera Sector alarm till alla som funderar på att skaffa larm! Bara en liten parentes såhär på söndagskvällen! Nu ska jag sova, i typ en kvart innan Bianca vaknar puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Hur skyddar ni er?

  1. Ja men vi tog en plats på lindormen ligger hyfsat nära där vi bor med så det blir toppen :) hoppas du får en fin dag

  2. Samma här!
    Larmat hela huset. Är så rädd så kanske borde ha larm på tomten med 😂

    PS hur har det gått med sökandet av förskolan, sökte ni på Karin Boye?

    Kram Linnéa
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = arton