Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Hur smart är inte zmarta?

Det här med ekonomin.

Häromdagen så trillade jag in på Zmarta.se och då slog det mig plötsligt hur jäkla dålig koll jag har på allt ifrån försäkringar till lån och gud vet vad. Jag skäms över att jag inte vet vilket försäkringsbolag vi använder eller vad vi har för räntesats.

Men från och med nu ska det bli ändring för jag tänker att det är just det här som Zmarta.se ska hjälpa mig med. Deras uppgift från och med nu kommer bli att underlätta för mig nu när jag ska ge mig in i den här djungeln.

Lite kort om det här då.

pling-logo-pink

Zmarta är en finansiell tjänst som hjälper dig (läs mig Linda Wejrot) att jämföra lån och försäkringar de ser liksom till så att både försäkringsbolag och låntagare tävlar om mig och det händer inte ofta om jag ska vara ärlig. (senast var typ i 3:an när jag hade två killar samtidigt och inte kunde bestämma mig för vem av dem jag skulle behålla, så jag lät dem tävla. Den klassiska stå på ett ben längst och du vinner mitt hjärta tävlingen) Hursomhelst så är allt helt kostnadsfritt och det är inga krusiduller eller konstigheter. Förutom lån så hjälper dem även till med att hitta de bästa lösningarna för ditt sparande och eller kreditkort m.m.

På hemsidan kan man också hitta en massa bra tips och trix för hur du ska låna, spara, hitta bästa försäkringen för just dig, hur man ska sänka sin boränta och varför det kan vara bra med ett kreditkort. Jag tror inte jag är ensam om att ha dålig koll på sådant här (kära ni visst är jag inte det?) och då är det ju hur bra som helst att kunna få hjälpen. Inte nog med det, på hemsidan finns en så kallad sommarstadsbarometer där man kan se vart i landet man får mest för pengarna hur bra är inte det?? Vart dricker jag billigast vin, i Piteå eller Varberg? Svara på den om ni kan =) Här kan man också svara på några enkla frågor och vips får man reda på vilken sommarstad som passar en själv bäst. Jag ska göra testet nu och jag lovar att vi ska ta oss till staden som dyker upp!

Gå in och kika! Och ta makten över din ekonomi (det kändes mäktigt att skriva) Puss och Kram

Ett samarbete med Zmarta.se

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × = arton