Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hyacinter!

Finns det något som luktar godare?

image

Planterade om mina i olika sorters glas istället och tyckte det blev riktigt bra faktiskt!

image

Fick lite olika höjd på dom !

Jag har åkt på Niclas sjukdom så inatt och idag har jag varit riktigt klen,svag och gnällig!! Skulle verkligen vilka vara pigg och frisk på julafton! Niclas jobbar hemifrån men det blir ändå inte att man får någon ordentlig vila! Barnen rycker å drar i en och han springer på möten! Tror egentligen både jag och mannen hade behövt få sova bort febern i ett dygn eller två! Men det är ju omöjligt med två små!!! Bara hoppas på det bästa!

Någon som har dunderkur?

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = två